Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A zöldségek fagyasztás előtti...

A zöldségek fagyasztás előtti blansirozása elengedhetetlen akkor is, ha csak rövidebb ideig akarom eltartani? Egyébként mi a jelentősége?

Figyelt kérdés
2014. aug. 21. 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:
én sok zöldséget fagyasztok le a kertemből de sosa ewgyiket se blansíroztam fagyasztás elött
2014. aug. 21. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Soha nem blansirozom, mert felesleges időtöltés, és a zöldségek nem lesznek jobbak.
2014. aug. 21. 18:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Szintúgy, csak mosom, darabolom, szárítom és mehet a fagyóban. Semmivel sem tér el a blansírozottól.Ma már egy zöldbabos kérdésnél is leírtam, semmi jelentősége a gyakorlatban.
2014. aug. 21. 19:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyetlen egyszer blansíroztam, hogy megtudjam mi a különbség, de nem volt különbség.
2014. aug. 21. 20:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!