Zöldparadicsom lekvár - milyen ízü?
Figyelt kérdés
Kaptam egy receptet, ami szerint zöldparadicsomból lekvárt lehet készíteni, szivesen ki is próbálnám, de kicsit bizonytalan vagyok.
Ezért szeretném megkérdezni, hogy evett-e valaki ilyet, mire hasonlít ízben, illetve hogy ízlett-e?
A válaszokat elöre is köszönöm.
2014. szept. 10. 21:44
1/8 anonim válasza:
Nem akarlak lebeszélni, csak ajánlom, ha jót akarsz, akkor nem csinálsz. Én egyszer csináltam, ehetetlen volt. Önmagában a zöld paradicsomnak kissé kesernyés és "vad" íze van. A cukor ezen nem tud vűáltoztatni. Szóval lesz belőle egy iszonyúan sok cukrot tartalmazó, de ennek ellenére nem jó ízű ronda zöld trutyi.
2/8 anonim válasza:
Én minden évben csinálok, nekünk ízlik. Úgy hívják a lánykori nevén, hogy hamis füge lekvár.
3/8 anonim válasza:
Mi nagyon szeretjük. Sőt, a 70 év feletti szomszéd bácsink csak azzal hajlandó megenni a palacsintát, mióta kóstolta.:) Nem tudom mihez hasonlítani az ízét, elég egyedi. Én szoktam beletenni citromhéjat is. Szerintem próbáld ki egy kisebb mennyiséggel és majd leteszteled, hogy ízlik e.
4/8 anonim válasza:
Én az első válaszoló véleményéhez csatlakozom.
Ehetetlen volt a mienk, kidobtuk az egészet, pedig volt benne munkánk.
Az is lehet, hogy én rontottam el valamit.
5/8 A kérdező kommentje:
KÖszönöm a válaszokat, most már teljesen össze vagyok keveredve.
2014. szept. 11. 07:30
6/8 A kérdező kommentje:
Idöközben azt hiszem, a recept az, amitöl függ, hogy milyen lesz a végeredmény, kiváncsi lennék, akiknek nem ízlett, melyik receptet használták.
2014. szept. 11. 17:16
7/8 anonim válasza:
Elküldöd nekem a receptet? Szívesen kipróbálnám! Köszi
8/8 A kérdező kommentje:
Elkészítettem végül is, egyelöre annyi biztos, hogy nem keserü, de érzésem szerint még állnia kell, hogy összeérjen és kialakuljon az aromája. Így frissen sem rossz, de nem igazán jellegzetes.
Mindenkinek köszönöm a válaszát.
2014. szept. 12. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!