Van a Nescafé 3 in 1 kávéban egyáltalán koffein?

válasza:

válasza:

válasza:2-es vagyok. Korrekció:
A fentiekben valódi kávéval számoltam, de a liofilizált kávé (amit az instant kávékban felhasználnak) valamivel nagyobb koffeintartalmú (átlagosan 3,1-3,2%). Ezzel számolva egy tasak kb. 50mg koffeint tartalmaz. Szóval ez az 50 mg/tasak van a legközelebb a valósághoz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Arra 3in1-re gondolok! Sehol nem látom rajta feltüntetve! Mennyit lehet inni belőle?
15 éves vagyok. Reggelente iszok egy kávét: Nescafé classic, abból a piros nescafé-s bögréből, hogy tudjátok a mennyiséget, egy ilyen felébe megcsinálom a fekete kávét, cukor, a másik fele meg fel tejjel, mivel édesszájú vagyok, és amúgyis így több lesz, és tovább...
Nekem nagyon izlik a nescafé crema instant kávé, és nem csak napközben, hanem este is innám. csak nem tudom, hogy 1 kis kávés kanálnyi adagban mennyi koffein van?? de ha most nem a cremat nézzük, akkor egy sima instant koffeines kávét nézzük... Tudom igyak inkább...
Hátha valaki tudja, mert se a neten, se a csomagoláson nincs feltüntetve semmi adat. Ami meg tekintve azt, hogy az emberek túlnyomó része élénkítő italként használja botrányos.
Csak úgy kábé, legalább nagyságrendileg... Nekem lövésem nincs :-/ Köszi.
Kicsit furcsán fogalmazatam.Szóval arra szeretnék itt kitérni,hogy ugye nem igazán jó terhesség alatt kávézni,most arra akarok kilyukadni hogy az instant kávéra is vonatkozik ez?Ugyanannyi koffein vagy káros anyag van abban is?A dohányzásról,meg a főzött kávérol még le...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!