Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lehet valahogy "tartósítani...

Lehet valahogy "tartósítani az almát? Hogy ha fölvágom, akkor ne legyen barna a széle 1 nappal később se?

Figyelt kérdés

2016. jún. 4. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Citromlevet szoktak csöpögtetni rá e célból. De a barnulást okozó oxidációt csak akkor kerülheted el, vízbe rakod (mint a krumplit)
2016. jún. 4. 20:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2016. jún. 4. 20:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kend be vékonyan citromlével, akkor nem barnul be, én is így szoktam, ha mondjuk csak egy felet akarok enni.
2016. jún. 4. 20:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
29%
Neylon zacsiba teszem, és be a hűtőbe...
2016. jún. 5. 08:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!