Ez a kratom fogyasztható?
Rekreációs célra szerintem nem nagyon lehet használni...:D
Legalábbis az én tapasztalataimból kiindulva
Nem rossz fajta elmegy a zöld erezetűek-ből készült gondolom innen a név "green"
Ezek ha jól tudom már kivonatok nyilván már nem kell szenvedni a kifőzéssel a hatalmas levelekkel.
Falytára már nem emlékszem hirtelen azt hiszem Bali lehet mert kimondottan nyugtató euforizálós a green dragon ellentétben a vörös erezetű thai al ami inkább energizálós,stimulálós.
Ezek nem kimondottan kábítószerek hanem a föld anya által létrejött ajándékok.Délkelet-Ázsiában nagyon elterjedt k.b annyira mint nálunk a kávé.
Hogy rekreációs céllal használható e az jó kérdés.
Ne számíts kimondottan intenzív hatásokra mint pl:lsd, pszilocibin vagy mdma és egyéb nincsenek hatalmas felismerések a személyiségeddel kapcsolatban és egyéb világ megrengető nagy ráébredések az élettel kapcsolatban.
Én azt vettem észre ,h többnyire végig a háttérben marad az érzés és egy általános jókedv lesz urrá rajtad teljesen kiűzve az addigi átlagos netán fáradt unott meg csömörlött kedvet.Kis eufóriával párosulva ,de nagyon a háttérben marad nincs kimondott csavarása egy kövérebb jó fajta spangli intenzívebb tud lenni ,de ennek ellenére alkalom adtán nagyon kellemes melengtető ellazult állapotot tud elő idézni.
Nekem a green-ből 8 kisebb dózis míg 12 az intenzívebb élményt nyújtott megfejelve 1 max 2 sörrel igazán intenzív tud lenni ,de nem szabad sok alkoholt ráinni mert nagyon erős rosszullét lehet belőle tapasztaltam.
Amúgy itt ez az oldal elég hasznos infókkal róla: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!