Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Fenyőrügy szirup, hidegen...

Fenyőrügy szirup, hidegen való elkészítése, hogy történik?

Figyelt kérdés

Nem szeretnek használni hőkezelést a fenyőrügy szirup elkészítéséhez, mert a C vitamint szeretnem megőrizni,ezáltal hatékonyabb és gondolom ízletesebb lesz .

Megköszönném ha valaki le tudna írni a receptet, mert nem találtam csak olyat, amelyiket főzni kell.


2010. máj. 14. 12:57
 1/4 anonim válasza:
nemtudom,de nagyon jót tesz a toroknak:)
2010. máj. 17. 19:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt én is tudom :)
2010. máj. 18. 12:22
 3/4 anonim válasza:
A fenyő fiatal hajtásait leszedni, megmosni. Tiszta befőttesüvegbe egy réteg hajtás, egy réteg cukor (mindenütt érje a cukor a hajtásokat) s a rétegezést addig folytatni, amíg van fenyőhajtás. Legfelülre cukor kerüljön. Jó lenyomatni valamivel, hogy tömörödjön. Kb 4 napig érlelni, nem kell sem napra sem árnyékba tenni. Szűrőn vagy gézen tiszta üvegbe szűrni, jól lezárni.
2010. máj. 25. 10:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm !
2010. máj. 25. 12:42

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!