Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Cefre PH értékének beállításáh...

Elektromann kérdése:

Cefre PH értékének beállításához felhasználható a megecetesedett bor?

Figyelt kérdés
Bodzabogyó cefrével próbálkozok, de 4,4 a PH-ja, és ha jól értem a leírásokat, ez rossz. Van itthon bár ecetes bor, és arra gondoltam, hogy felhasználhatnám a savszint beállításához. Ha ez nem megfelelő, mit tudtok helyette javasolni?

2017. aug. 19. 19:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Az ecetes bor finom szerinted?
2017. aug. 19. 20:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

Vegyél foszforsavat.

Itt van egy nagyon jó leírás:


[link]

2017. aug. 19. 21:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
A pH 4,4 magas?
2017. aug. 19. 21:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Cefrének 3 körüli pH optimális.
2017. aug. 19. 22:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.


A 3. hozzászólónak:

Nekem azt mondták, hogy ha a cefre PH-ja 3,5 felett van, akkor savazni kell.

2017. aug. 20. 12:51
 6/6 Phoney ***** válasza:
Ecettel semmilyen formában ne savazd a cefrét, mert selejtes pálinka lesz belőle.
2017. dec. 23. 15:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!