Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Fontos teljesen kiolvasztani...

Fontos teljesen kiolvasztani az egész darab húst?

Figyelt kérdés

Vagy nem baj, ha a közepe még kicsit kemény?

Rögtön felhasználva, megpirítva majd még sütőben is tovább főzve, csirkemellet készítettem tegnap. Nem tudtam kivárni míg totál felolvad, kicsit betettem mikróba, de mikor felaprítottam a közepe még kemény volt, ugye nem baj?



2019. febr. 18. 13:10
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én jobban szeretem félig fagyosan darabolni, mert sokkal szebben lehet vágni, mint kiolvadva.

Ha viszi a kés, tök fagyosan is vághatod (csak a kezedre vigyázz)

2019. febr. 18. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
nem baj, több levet ereszt majd. bajod nem lesz belőle.
2019. febr. 18. 13:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!