Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Van olyan bolt az országban,...

Van olyan bolt az országban, ahol eredeti olasz nutellát tudok venni?

Figyelt kérdés
Tudom, sok a vita erről, hogy van-e különbség, de én határozottan érzem. Itthon nem is szoktam venni. Lehet valahol, akár online rendelni?
ma 17:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Kizárt, OLASZ nutellát csak Olaszországban árulnak.
ma 17:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Ott nézd meg ahol import termékek vannak, de ott is inkább a német verzió szokott lenni.
ma 18:35
 3/5 anonim ***** válasza:
olasz nutelát én sem ettem még pedig németorszagban ėlek ės itt sem lehet kapni.
ma 19:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Persze. Rómában.
ma 20:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajnos itthon nem lehet. Mar egy csomo kinait is vegogjartam de inkabb csehorszagbol valokat latok. Teljesen egystértek hogy fényévekkel jobb az olasz
ma 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Miért van az, hogy az országba csomó mindennek megnő a eredeti költségvetése?

Például a Szeged és Hódmezővásárhely között létesített tram-train költségvetése valami 17 milliárdról nőtt 80 milliárd körülire. Ilyen esetekben korrupció van a háttérben, vagy csak simán képtelenek megtervezni normálisan?

A nagypapámtól örököltem 2 db eredeti H. Himmler Waffen SS gyűrűt és még jó pár dolgot. Afelől semmi kétségem sincs, hogy nem eredetiek, minden...

Szeretném ha ezt egy hozzáértő személy is megerősítené, csak nem tudom merre induljak el??? Ha esetleg lenne valaki, aki komoly érdeklődő, azzal szívesen elbeszélgetnék, vagy esetleg egy-két dologban üzletre is juthatnánk! DE csak komoly érdeklődők keressenek! Köszönettel: Havasi Szilvia

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!