Kivi barna szőrös bőre ehető vagy le kell hámozni?
Figyelt kérdés
2021. jan. 2. 19:55
1/7 anonim válasza:
Én lehámozom. Nekem úgy finomabb :)
2/7 anonim válasza:
:) Regen, amikor meg nem igen lattunk kiwit, az egyik csajszit megkerdeztem, hogy ker-e es adtam neki, erre beleharapott mint egy almaba :) ... mondtam neki, hogy meg kell hamozni :D
De a tokmagot is furcsan ette :) ... fetrengtunk a tv elott es tokmagoztunk. Kozepre tettem egy talat, hogy abba gyujtjuk majd a hejat ... valahogy feltunt, hogy o nem nyulkal a tal fele es megkerdeztem, hogy hova gyujti a tokmag hejat. Azt mondja, milyen heja ... o megeszi szorostol-borostol :))) Fura lany volt, elvettem felesegul :DDD
3/7 anonim válasza:
Ehető, nem lesz semmi bajod tőle, de nem finom és szőrös így praktikus meghámozni.
5/7 anonim válasza:
Ferjem szőröstől-bőröstől eszi. Még él.
6/7 anonim válasza:
Ehető, bajod nem lesz tőle, csak kissé gusztustalan. Persze extra alaposan mosd meg.
7/7 anonim válasza:
Jó puha, érett kiwit félbevágom, és kikanalazom a bőréből, ahogy a lágy tojást szokás enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!