Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Füstölt, pácolt combsonka...

Füstölt, pácolt combsonka meddig áll el?

Figyelt kérdés

Pakoltam a hűtőben, s találtam egy jókora darab füstölt, pácolt combsonkát. Kézműves, nem házivágás, de jó hírű, nem olcsó helyről származik, vastagon húsos, zsugorfóliázott, jó bő 2kg...

Ajándékba kaptuk. A gond csak az, h karácsony előtt. S a címkéket szerint szilveszterkor lejárt a szavatossági ideje.

A fóliát nem vettem még le róla, szemre elváltozás nincs.

Szerintetek ez már kuka? Vagy menthető valahogy?



2021. ápr. 7. 21:49
 1/2 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem ragad és nincs szaga, akkor simán ehető.
2021. ápr. 7. 21:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
93%
Kibontod, ha nem ragacsos, ízre, illatra jó, akkor nyugodtan eheted.
2021. ápr. 8. 12:00
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!