Ettetek már kecskesajtot? Ha igen, akkor milyen volt? Finom?
Napi szinten eszem, kecskesajt kemény és puha, kecsketúró, kecskekörözött, kecskejoghurt, kecskevaj..én imádom :)
De a férjem rosszul van tőle.
Ettem , megtetszett és szerettem , akkor az ízesített volt jó,a natúr tömény volt.
Most én is készítek és az is megeszi, aki undorodott eddig tőle!
Véleményem szerint nagyon tartás függő az íz. Nincs bakkecskénk , csak hozunk ha kell (na azok a büdösek!) nem veszik át lányok a szagot , szabadtartásban vannak, nem (csak) takarmányon (semmi táp,csak kukorica, árpa stb).
Szaga nincsen még a tejnek sem. Aki nem tudta hogy kecsketejet iszik nálunk, az nem gondolta volna, így a sajt is teljesen élvezhető, mint dolgozni vele,mint fogyasztani.
Szóval ha egyik helyen nem tetszett , akkor ne tegyél a dologra pecsétet, próbáld meg máshol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!