Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért csak a sertésből (zsírjá...

Miért csak a sertésből (zsírjából) készítenek szalonnát? Más haszonállatokból miért nem készíthető? Pl. szarvasmarha, birka, ló?

Figyelt kérdés

Kolbászt szokás igaz ritkábban más háziállatokból is csinálni.

Nem lehet őket annyira felhízlalni mint a disznót?

Hogy a faggyún kívül pl. zsír is lerakódjék bőre alatt.



2022. nov. 12. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
mert a többinek valószínűleg szar íze, textúrája, vékony vagy hája van
2022. nov. 12. 18:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
A szarvasfaggyút bakancs vízhatlanítására használják. :)
2022. nov. 12. 18:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert a legtöbb háziállatnak nincs elég vastag zsírrétege.
2022. nov. 12. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
83%
Bálnából biztos lehet jó szalonnát készíteni, ott van zsír bőven...
2022. nov. 12. 18:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Marhafaggyú megy hambi pogácsába darálthús mellé. Meg szarvaskolbászhoz.
2023. febr. 3. 22:01

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!