Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik a kedvenc pörköltje?...

Melyik a kedvenc pörköltje? Milyen körettel, savanyúsággal?

Figyelt kérdés

2023. febr. 20. 10:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Vörösboros marhalábszárpörkölt főtt burgonyával, kenyérrel, uborkával.

Csirkepörkölt nokedlivel, uborkasalátával vagy céklával, vagy almakompóttal, vagy valami befőttel.

Körömpörkölt főtt burgonyával kenyérrel, uborkával.

Csülökpörkölt, akárcsak az előző.

Pacal kenyérrel.

Zöldborsópörkölt nokedlivel, savanyúságként akár a csirkepöri.

Zúzapörkölt, úgy mint az előző.

A zöldborsót szoktuk vegyíteni a csirkével.

A sorrend véletlenszerű lett. :)


#1 Mi is szoktuk sültkrumplival enni a pörköltet :) Tényleg finom. Bár mi csak olyankor mikor maradéktakarítás van :D

2023. febr. 20. 13:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/18 anonim ***** válasza:
87%
Mi maradéktalanításnál általában kirántjuk a maradék pörköltet, az is nagyon finom és még jobban passzol hozzá a sültkrumpli. Néha van hogy eleve rántott pörköltet csinálok egyből.
2023. febr. 20. 15:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Azt meg hogyan kell?

Húsdarabonként panírozol?

Szaftjával mit csinálsz?

2023. febr. 20. 16:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/18 anonim ***** válasza:
68%

Csülökpörkölt, Csülkös-pacal pörkölt, Pacal pörkölt, Velő pörkölt, Velős-pacal pörkölt, Marha pörkölt, Szarvas pörkölt, Birka pörkölt, Csirke pörkölt, Gomba pörkölt, Kacsapörkölt, Kakas pörkölt, Kecske pörkölt, Köröm pörkölt, Liba pörkölt, Nyúl pörkölt, Őz pörkölt, Pulyka pörkölt, Sertés pörkölt, Tojás pörkölt, Tyúk pörkölt, Vaddisznó pörkölt, Zúza pörkölt, Vese pörkölt, Vese-Velő pörkölt.


Köret: Petrezselymes burgonya, sült krumpli, kenyér, rizs, tarhonya, galuska, krumplipüré.


Saláta: Uborka saláta, kovi ubi, káposzta saláta, cékla saláta, paradicsom saláta, csalamádé.

2023. febr. 20. 17:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
#13: Sűrű, "cuppogós" pörköltet kell csinálni. Hidegen teljesen jól panírozhatók a húsok, persze a szaft nagy része így is a tálban marad. A húsokat átforgatod a hideg sűrű szottyban, lisztben, tojásban, zsemlemorzsában, és mennek be a fritőzbe. A szaftot és a zöldségeket felmelegíted és szószként eszed hozzá, mártogatósnak a sültkrumplihoz.
2023. febr. 24. 10:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/18 anonim ***** válasza:

15. Köszönöm, és ad ízben a sima pörkölthöz hozzá?

Körömből csinálod, vagy milyen húst panírozol?

2023. febr. 24. 10:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/18 anonim ***** válasza:

Marhanyak és lábszár, aminek csupán az az oka, hogy ilyen pörköltet szoktunk főzni, így a rántott pörköltünk is ebből lesz. De bizonyára sertéskörömből is lehetne. Ízben is ad a pörkölthöz, de leginkább textúrában.

Ha megcsináltad, írd majd meg, hogy sikerült.

2023. febr. 24. 10:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/18 anonim ***** válasza:

Csirkepörkölt abból is a mell része szarvacska tésztával barackbefőttel vagy csemegeubival.

De a körömpörköltet is szeretem akár pacallal is.

2023. márc. 31. 21:53
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!