Milyen adalékanyagtól lesz bolti párizsi íze a házi-párizsinak?
Figyelt kérdés
Megpróbáltam házilag párizsit késziteni de nem vagyok elègedett. Hol tojást, hol zselatint ír a recept, és adalékanyagokról persze sehol sincs szó, mert “nem egészséges”, de nekem a célom a bolti nosztalgiapárizsi otthoni rekreálása lenne. Ötletek?jan. 13. 03:17
1/7 A kérdező kommentje:
*baromfipàtizsival próbálkoztam most, de a marha párizsi lenne a cél
jan. 13. 03:18
3/7 anonim válasza:
Inkább zselatint vagy más zselésítő anyag.De leginkább az ízfokózók adják az ízét.
5/7 anonim válasza:
Tessék,idemásolom egy Pick párizsi összetételét:
"Sertéshús (63%), Víz, Sertésszalonna, Sertésbőrke, Sertésín, Szójafehérje, Étkezési só, Keményítő, Stabilizátor (E450), Dextróz, Antioxidáns (E316), Aromák, Füstaroma, Ízfokozó (E621), Fűszerek, Színezék (E120), Tartósítószer (E250)"
6/7 Justinianus válasza:
"idemásolom egy Pick párizsi összetételét"
Te biztos egy meg nem értett zseni vagy...
7/7 anonim válasza:
Sokszázezres kutter nélkül hogy éred el azt a pépességet, amit az üzemek? Egyébként a könnyen beszerezhető hozzávalók közül nátrium-glutamáttal és folyékony füsttel próbálkoznék a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!