Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Nyersen ettem nyersen nem...

Nyersen ettem nyersen nem ehető disznóhúst, mekkora baj?

Figyelt kérdés
Gyorspácolt és főtt szeletelt bolti szalonna, de rá van írva hogy csak sütés után lehet enni amit sajnos nem vettem észre. Mekkora baj?
febr. 7. 04:06
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Semekkora. Nyugi, túléled.
febr. 7. 06:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha már főtt, akkor nem lehet nyers. Azt nem tudom miért csak sütés után lehet fogyasztani, de nem lesz bajod.
febr. 7. 07:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen alapon a kenyér szalonnát, kolbászt, sonkát sem lehetne enni. Mert a házi hideg füstölés 15-30 fok között történik!
febr. 7. 07:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha pácolt és főtt akkor nem nyers.Egyébként nem lesz semmi bajod.
febr. 7. 08:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt csak azért írják rá, mert a gyártó így mindenféle felelöség alól mentesítve van.

Ha fött, akkor ehetö úgy is, semmi bajod sem lehet töle!

febr. 7. 08:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Miután sok német tartományban a Mett a kedvenc, hasonló mint a tatár, csak nyers disznóból, és még nem ismertem olyat aki ettől betegedett volna meg, elég kis esélyt látok betegségre.


Egyébként meg ahogy írják, az már nem nyers.

febr. 7. 09:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!