Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Füstölés után, mennyi ideig...

PLevi kérdése:

Füstölés után, mennyi ideig szárítjátok a szalonnát hogy ne legyen rózsaszínes a közepe?

Figyelt kérdés

márc. 14. 18:43
 1/2 anonim ***** válasza:
A pácolás során kell a rózsaszinnek eltünnie!
márc. 14. 21:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Kb két hét száradas után szoktam használni.

Nem volt megfelelően pácolva a szalonna,forgatni kell és locsolgatni,sót ráhúzni naponta.

márc. 15. 14:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!