Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A házi disznóvágáskor csak én...

A házi disznóvágáskor csak én hányom el magam az undorító, zsíros, rossz minőségű hús láttán?

Figyelt kérdés
Konkrétan a hús nagy része fakó, zsírral telített okádék. Miért jó ez?

ápr. 20. 15:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
16%
Gondolom van aki szereti, de szerintem a leggusztustalanabb hús az összes közül.
ápr. 20. 15:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/21 anonim ***** válasza:
91%
A leírtak alapján minden bántás nélkül, de valószínűleg egy tarját se tudsz megkülönböztetni egy karajtól vagy egy szalonnától. Tudom fura, de az állatban nem hártyázva, csontozva és részekre bontva van alapból a hús. Bizony munka van vele, mire konyhakész lesz.
ápr. 20. 16:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/21 anonim ***** válasza:
12%

A disznóhús evést sem véletlenül tiltották be az arabok.


Tisztátalan állat, egészségtelen a fogyasztása, megbetegszel ha sokat eszel belőle.


[link]


Jó étvágyat!

ápr. 20. 16:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/21 A kérdező kommentje:
2: de, meg tudom a részeket különböztetni. Itt nem ez a lényeg, hanem az, hogy összességében az egész csak zsírból áll, és konkrétan a karajon és a diója/szűzpecsenyén kívűl az egész állat ehetetlen, undorító.
ápr. 20. 16:17
 5/21 anonim ***** válasza:
95%
Nos, ez esetben nem értem miért jarkalsz disznovagasra
ápr. 20. 16:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/21 anonim ***** válasza:
96%

Azt nem tudom, hogy csak Te hányod-e el magad. Én nem. Sok évig falunk éltünk, tartottunk és vágtunk disznókat. A reggeli sült vér isteni. A szalonna, a disznósajt, a hurka és kolbász, a tepertő stb. szintén. A sonka sem megvetendő. Szerintem.


Tudom jól, le leszek pontozva, mert nem tartozom a hányók közé. :)

ápr. 20. 16:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/21 anonim ***** válasza:
94%

"A reggeli sült vér isteni." Az biztos, jó, friss fehér kenyérrel.

A kérdéshez is hozzászólva: Voltam én is jónéány disznóvágáson, de nem rémlik, hogy csak undorító zsíros hús lett volna ott. A nagyon zsíros rész a szalonnája, zsírszalonna, abból sütik ki a zsírt, abból lesz a tepertő.

ápr. 20. 16:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/21 anonim ***** válasza:
60%
Mitől rossz minőségű a házi disznó húsa? Újsággal etették vagy halliszttel? Vagy mitől? Mond már meg nekem, kérlek!
ápr. 20. 17:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem érted? A problémája, hogy nem fitnesz malacot vágtak, hanem zsíros hízót. Gondolom, mert pl akarnak szalonnát, töpörtyűt, kolbászt, stb is csinálni belőle. Nem csak sovány színhúst akarnak eltenni a fagyasztóba, ő pedig csak azt szereti.
ápr. 20. 17:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/21 anonim ***** válasza:
0%
Ja, azt hittem 16+ év alatt találkozott már azzal, hogy a sertéshús az szándékosan megbetegített állatból kerül az asztalra, nem fröccsöntő gépen gyártják.
ápr. 20. 17:24
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!