Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogy készül a bolti, kovászos...

Hogy készül a bolti, kovászos uborkának nevezett tünemény?

Figyelt kérdés
Feltételezem, nem gyömöszölnek bele kenyeret és nem a napon melengetik :-D
2013. nov. 28. 10:26
 1/5 anonim ***** válasza:
2013. nov. 28. 10:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Hőkezelik,meg egy sósecetes vagy tartósítószeres köményes löttyel töltött üvegbe töltik.
2013. nov. 28. 12:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
A kovászos uborkához NEM kell napra tenni, elég, ha meleg helyen van, és nem kell bele feltétlen kenyér sem, a síma éleseztö is megfelel.
2013. nov. 28. 14:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Tudom, viccnek szántam direkt túlzással. Most is akarunk készíteni, ha kapok elfogadható áron uborkát. Csak arra gondoltam, hogy megközelítőleg sincs köze a készítési módjának házi készítésűhöz. Vettem már egész elfogadhatót, de legutóbb egy áruházban vettem vödröset és egyszerűen sima ecetes uborka íze volt. Eleve a koviubiba nem is kell ecet.
2013. nov. 29. 07:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Az ecet azért kell bele, hogy elálljon, amíg megveszed..
2013. dec. 3. 18:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!