Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mitől szénhidrátcsökkentett a...

Mitől szénhidrátcsökkentett a szénhidrátcsökkentett péksütemény?

Figyelt kérdés
Én azt vettem észre, hogy magokat raknak bele, de az nem szénhidrát?

2014. dec. 15. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Általában olajos magvak (len, szezám).
2014. dec. 15. 21:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
az olaj nem szénhidrát?
2014. dec. 15. 22:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem. Szénhidrát a cukor, liszt, keményítő. Az olaj az zsír (lehet hogy ezek némelyike szénhidrogÉN mint a kőolaj, de nem 100%).
2014. dec. 15. 23:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha valóban szénhidrátcsökkentett, akkor teljes kiőrlésű vagy low carb lisztből készül, és cukor helyett alacsonyabb kalóriatartalmú édesítőt használnak hozzá.

Attól, hogy rászórnak pár magot, nem lesz egészségesebb.

Ha azt veszed észre, hogy mindössze pár mag a különbség, vagy a tészta színe más, de az állaga ugyanaz, akkor kamu az egész.

2014. dec. 16. 11:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Szénhidrátcsökkentett lisztet használnak és édesítőt általában. Nem összetéveszthető a diabetikussal, ami általában tök ugyanannyi szénhidrát, mint a sima, csak lassabban szívódik fel.
2014. dec. 16. 12:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!