Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Minek a pörkölt mogyoróba...

Minek a pörkölt mogyoróba pálmaolaj?!

Figyelt kérdés
2015. jan. 14. 16:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Pont azért, amiért amiért napraforgóolaj.
2015. jan. 14. 16:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
valoszinuleg azert hogy a sozas egyenletes legyen.
2015. jan. 14. 16:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Mert abban pörkölik... :D
2015. jan. 14. 18:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!