Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ha ma bepanírozom a húst,...

Ha ma bepanírozom a húst, gombát, májat és holnap kirántom az egyik felét, a másikat hétfőn szeretném, a hétfőinek nem lesz baja?

Figyelt kérdés

Nagyon félek a romlott ételtől, és ezért is vagyok nagyon óvatos.

Szerintetek az még jó hétfőn? Ma vettem a hentesnél a húst, májat. A gombát is a zöldségesben, szintén ma.

Köszönöm!


2015. febr. 14. 16:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Gombát ne panírozd be mind, mert ha megmosod, meg bepanírozod, összefonnyad. A húsnak semmi baja nem lesz. A májat passzolom.
2015. febr. 14. 16:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
Én inkább kisütném, mint hogy kockáztassak.. De ha friss, akkor elvileg még jó lehet hétfőn.
2015. febr. 14. 16:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam ilyet csinálni, de mindig lefagyasztom a félkész ételt. Így a felhasználás napján csak kiveszem és fagyottan mehet az olajba. A zöldségek nem ragadnak össze, a húsféléket úgy kell fagyasztani, hogy ne érjenek össze.
2015. febr. 14. 17:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Ma semmiképp ne panírozz be semmit, mert éjjel elázik a panír, és sütéskor lemászik róla.

Ha holnap bepanírozod ,felét süsd ki, de a hétfőit tedd fagyasztóba egy tálcán, hogy nem fagyjanak össze. Hétfőn fagyosan kisütheted, teljesen jó lesz.

2015. febr. 14. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!