Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miben különbözik a lo mein...

Miben különbözik a lo mein kínai ételhez való tészta a durum tésztától?

Figyelt kérdés

Egy zöldséges (húsmentes) lo mein recept variációt láttam. Csak olajon sütötte/pirította a zöldségeket és utána a főtt tésztát rádobta.

Ezt meg lehet csinálni durum tésztával is?


Elsősorban laktatás és cukorszint megemelés szempontjából érdekel az a kínai tészta. Ha nem jobb semmiben, akkor nem szeretnék arra pénzt költeni, így ha valaki tud valami infót róla, azt megköszönném.



#tészta #durum #lo mein
2015. márc. 4. 22:39
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja és van chow mein nevű is, amiben más a tészta. Igazából nem tudom most hirtelen hogy mi a különbség. De a kérdés midnkét étel esetében ugyanaz marad, amit a kiegészítésben írtam.
2015. márc. 4. 22:43
 2/2 egybaba ***** válasza:

Ennek az olcsóbb változata a Rama margarinon párolt fagyasztott zöldségkeverék sima spagettivel.

Fűszerezni, és szószokkal leöntve extrázni lehet, vagy még sajt ráreszelés stb...

2015. márc. 5. 00:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!