Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A mascarpone lefagyasztás...

A mascarpone lefagyasztás után csomót lett! Ez nagy bajt jelent?

Figyelt kérdés
A napokban nagyon olcsón találtam mascarponét, és vettem belőle hat darabot.Az első kettőt meg is készítettem, de a maradék 4-et betettem a fagyasztóba.Ma kiszedtem és olvadás után csomós lett.Ez nagy bajt jelent?Megromlott a mascarpone.A szagával, ízével semmi gond.A mascarponenak holnap jár le a garanciája, nem lesz tőle semmi bajunk?
2015. ápr. 22. 13:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyszer volt szerencsém romlott mascarponéhoz; nem volt csomós, de az íze, brrr... rögtön tudnád, ha romlott lenne, olyan fertelmes, keserű lenne. A tiédnek semmi baja, nyugodtan fogyaszthatod.
2015. ápr. 22. 14:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Semmi baja nincs, botmixerrel elsimíthatod.
2015. ápr. 22. 16:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!