Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Joghurt házi készítéséhez...

Kakós csiga kérdése:

Joghurt házi készítéséhez milyen oltókultúrákat ismertek, melyiket ajánljátok és miért?

Figyelt kérdés
Kérlek olyanokat írjatok, amiket itthon is belehet szerezni.

#probiotikum #joghurt #oltóanyag #házi joghurt #oltókultúra
2016. febr. 28. 10:50
 1/1 domamama válasza:

Én úgy szoktam csinálni, hogy 1 liter tejet összekeverek egy Danone Activia-val és szobahőmérsékleten állni hagyom.

Egy kis cukorral meg lehet gyorsítani a folyamatot.

Konkrét oltókultúrát nem ismerek.

2016. márc. 1. 12:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!