Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Diabetikus csokoládét lehet...

Diabetikus csokoládét lehet temperálni?

Figyelt kérdés
Cukormentes tortára szeretnék csokoládé díszeket csinálni, és ahhoz is diabetikus csoki kellene. Nagyobb üzletekben sem találtam cukormentes bevonót, ezért gondoltam a temperálásra. Ugyan úgy lehet temperálni a cukormentes csokit is, mint a sima étcsokit?

2016. márc. 23. 20:26
 1/2 lencsefőzelék ***** válasza:
100%

Itt egy részletes cikk a temperálásról:

[link]

De miért nem csinálsz házi csokit? Én kakaóvajból, kakaóporból és karobporból vegyesen szoktam, édesítőnek sztívia port és/vagy mézet rakok hozzá, + bio vaníliaport, na meg némi apróbbra vágott olajos magvat, de az elhagyható. Szilikon formában hűtőben hamar megszilárdul.

(Az ugyanúgy egybeírandó.)

2016. márc. 24. 01:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, akkor lehet, hogy a házi csoki lesz a nyerő! :)
2016. márc. 24. 19:46

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!