Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogyan kell enni a gránátalmát?

Ferenci Zoltán kérdése:

Hogyan kell enni a gránátalmát?

Figyelt kérdés

2016. szept. 30. 10:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Felvágod, és csak a magokat. A fehér részek keserűek.
2016. szept. 30. 10:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A magokat kell kikanalazni. A fehér húsa nem finom.
2016. szept. 30. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Félbevágod vízszintesen, majd úgy fogod h a teteje vagy az alja attól függ éppen melyik fél felfelé álljon, majd egy kanállal elkezded püfölni a külső réteget..a markodba fog potyogni a rengeteg mag, ajnánlom egy nagyobb tál fölött csináld.. Messze a legjobb módszer felpucolni.. Youtube-on videót is találsz róla..
2016. okt. 1. 07:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 Forellino válasza:
mielőtt felvágnád, tedd le a pultra, (deszkára) és nyitott tenyérrel görgesd át enyhén megnyomva egy kicsit. Hallani fogsz apró "recsegő" hangot, így fellazítod a szemeket még felbontás előtt. Majd késsel vágd át (félbe, bármelyik irányba)a külső héját ez kb 2 mm. Ha most megfogod két kézzel, el tudod "törni" Én negyedbe szoktam vágni, így szinte ki tudom fordítani a gyümölcsöt, és a szemeket könnyedén lepergetem a fehér hártyáról! Így nem vágok el egyetlen szemet sem, és könnyű enni is.
2016. okt. 5. 09:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!