Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Baj ha szódabikarbónát tettem...

Baj ha szódabikarbónát tettem véletlenül a lekvárba?

Figyelt kérdés
Azt hittem nátrium benzoát.. Szerintetek nagy baj?? Ha igen ,akkor mi a megoldás ?!
2016. nov. 16. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Előbb ízleld meg, aztán ha ehető, tegyél bele benzoátot és dunsztold.
2016. nov. 16. 18:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos választ ! Megkóstoltam utanna es nem érződött rajta.. Fontos bele a benzoát?! Nem szoktuk dunsztolni mert egy 2-3 hét alatt elhasznaljuk.. Nagyüzem...
2016. nov. 16. 18:50
 3/4 anonim ***** válasza:
38%
Tömény alkoholt tegyél bele. Az is tartósít.
2016. nov. 16. 19:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Gondolom keveset raktál bele, az is reakcióba lépett a gyümölcs savtartalmával szóval semlegesítve lett..szerintem. Hűtőben 2-3 hétig eláll főleg ha valódi cukorral készült, nem édesítős.
2016. nov. 16. 21:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!