Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi a különbség a mascarpone...

Dingval kérdése:

Mi a különbség a mascarpone és a tortákhoz használható krémsajt közt?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 30. 20:30
 1/3 anonim ***** válasza:
56%
semmi csak más van a csomagolásra írva. ha süteményekhez ajánlják, akkor azt nyugodtan lehet használni a mascarpone helyett.
2017. ápr. 30. 20:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!
2017. ápr. 30. 21:39
 3/3 anonim ***** válasza:
A mascarpone zsírosabb, tejszínesebb, kevésbé sós ízű. Van különbség, bár mindkettő finom. A tiramisuba szerintem kell a mascarpone, próbáltam krémsajttal, de hiányzott az "igazi". Persze drága, de inkább eszem ritkábban a finomabbat
2017. máj. 1. 16:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!