Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A fagyasztoból kiengedett...

A fagyasztoból kiengedett húst lehet -e pácolni és füstölni?

Figyelt kérdés
2017. szept. 4. 11:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet. Ne lógjon ki sehol a pácléből, és azért ne 1 hétig pácold.

Ha elkészült frissen fogyaszd, ne edd napokig.

2017. szept. 4. 11:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Pácolni valóban lehet. Ha olvasztás közben engedett némi levet, azt öblítsd le róla, majd a húst papírtörlővel szikkaszd le, és úgy tedd a pácba.Friss húst lehet olajos pácban több napig is érlelni, de a fagyos szerkezete már egy kicsit más.

Egy éjszaka elég neki, hogy átvegye a pác ízét.

Arról még nem hallottam, hogy fagyasztott húsból készítettek volna füstöltárut, de ki tudja... ?

2017. szept. 4. 16:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!