Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A rák, garnéla, kagyló vörös...

A rák, garnéla, kagyló vörös húsok?

Figyelt kérdés
Kérlek, ha tudjátok támasszátok alá a válaszotokat egy linkkel vagy forrással... köszönöm!

2017. okt. 23. 16:45
 1/6 anonim ***** válasza:
19%
Nem kell semmit alátámasztani, a színéről kapta a nevét. Ami nem vörös színű, az nem vörös hús.
2017. okt. 23. 16:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Tenger gyümölcsei, a vörös húsok tejlesen más kategória.
2017. okt. 23. 16:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
42%
2017. okt. 23. 17:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem vöröshúsok, ebben biztos lehetsz.
2017. okt. 23. 17:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
És még csak nem is húsok, a hal nem hús.
2017. okt. 23. 18:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. okt. 23. 20:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!