Fura dolog ez. Érzem, hogy szinte csak cukoríze van, mégis vonz. Addig eszem, amíg van. Soha többé nem veszek fél kiló aszalt datolyát :D
Néha eszem, de nem éri meg annyira, mint szinte az összes többi gyümölcs. Inkább mazsolát eszem, ha brutálisan cukros aszalt gyümölcsről van szó, abból meg tudok állni 1-2 szemnél.
Azért néha a jövőben is veszek majd, de igazán jófélét s nagyon ritkán.
Szeretem.
A Tuskóban szoktam venni mostanában, 600-valamennyi kilója, kimérve.
Apró, nem osztályon felüli minőség, de jó ízű, meg nincs tele molyokkal, mint a szokványos fehér habtálcára rakott.
#5: Nem hiszem, hogy cukrozzák a datolyát, eleve, természetesen brutálisan cukros. A savanykásabbakat cukrozzák, de a datolyán már nem tud emelni a dolog. Olajozzák, mint a mazsolát.
Persze bármi rosszat el tudok képzelni az élelmiszeriparról, de sosem láttam a leírásában, hogy extra cukor lenne benne, ami elég felesleges is lenne, lezámítva, hogy növelné a profitot, amennyiben az emberek nem akadnának ki miatta.
# 8
De, a hozzáadott cukor miatt édes ennyire.
"Tálcás datolya 200g összetevői:
datolya, glükózszirup, fényező anyag: E907"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!