Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ti hogyan vákuumozzátok az...

Ti hogyan vákuumozzátok az ételeket?

Figyelt kérdés

Próbáltam sok mindent, de sok dologgal nem igazán járok sikerrel.

Szedtünk a réten harmat gombát, megmostam, szépen feldaraboltam, de ugye nem akartam, hogy sokáig a hűtő nélkül legyen, így elkezdtem levákuumozni, de hiába moist programmal csináltam a kis nedvesség is elkezdett beszaladni a gépbe, amit elvileg nem szabad.

Mégis hogyan vákuumozzátok a friss gombát?

Illetve sok videón van, hogy olajban pácolt hús is így fagyasztanak le. Hogyan lehet, hogy az olaj nem fut be a gépbe, mikor szívja ki a levegőt. Ezzel még próbálkozni sem mertem.


Köszönöm szépen előre is a válaszokat!



2018. júl. 22. 11:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem szívatom a levegőt ki a tasakból. Anélkül is lelehet fagyasztani.
2018. júl. 22. 15:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Belerakod egy tasakba és bekötöd vagy lezárod jól és ennyi. Nem kell vákum hozzá
2018. júl. 22. 15:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:

A legegyszerűbb megoldás, ha egy tál vízbe teszed a még le nem zárt zacsit, ez kiszítja a levegőt, majd bekötöd :D

https://www.youtube.com/watch?v=XrZPLF0ezw8

2018. júl. 22. 16:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!