Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Jó az a paradicsom, aminek a...

Jó az a paradicsom, aminek a húsa fehéresen márványozott, kissé szálkásabb a szokásosnál? Be lehet az ilyet főzni?

Figyelt kérdés
Talán valami betegség lenne? Fogyasztható nyersen?

2018. aug. 26. 12:28
 1/1 anonim válasza:
Szerintem az még kicsit nyers volt akkor max savanyúbb lesz tőle a főzet
2018. szept. 20. 10:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!