Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért nem akar forrni a...

Miért nem akar forrni a savanyú káposztám?

Figyelt kérdés

Próba képpen csinálom,csak befőttes üvegben,kb 1 kg az egész...

Mindent a recept alapján csináltam,de 4 nap után még mindig nem forr.Kb 21-23fokos helyen van


2019. aug. 6. 12:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A receptet linkleld vagy írd be, mert lehet, hogy nem jó. Nekem eddig sosem volt ilyen gondom.
2019. aug. 6. 12:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
67%

Nem tettél bele túl sok sót?

A só elpusztítja a hasznos tejsav baktériumokat és ezért nem tud megsavanyodni.

2019. aug. 6. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 A kérdező kommentje:
2019. aug. 6. 12:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Kapor,borsikafű és torma helyett babérlevelet és egész borsot tettem bele
2019. aug. 6. 12:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ez a recept jónak tűnik. Lehet, hogy egy kicsit melegebb helyre kellene tenni, addig amíg megindul a forrás. Aztán amikor gyöngyözni kezd vissza lehet vinni a hűvösre.
2019. aug. 6. 13:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 A kérdező kommentje:
Oké!köszönöm!
2019. aug. 6. 13:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez a recept jó (aki beírta, nagyon tapasztalat háziasszony, szóval garantáltan nicsn benne hiba), esetleg a káposzta volt nem egészen megfelelö?

Vagy várni kell még valamennyit vele.

2019. aug. 6. 14:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:
Várok.köszönöm
2019. aug. 7. 12:09

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!