Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan lehet puhítani a nápolyit?

Hogyan lehet puhítani a nápolyit?

Figyelt kérdés
Régen gyerek koromban, emlékszem, hogy a vásári nápolyi ostyája nem kemény, ropogós, hanem inkább puha, omlós volt, majdnem, mintha nedves lenne. El lehet érni ezt az állapotot a mai, kemény, bolti nápolyinál valami trükkös módszerrel?

2019. dec. 2. 15:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sok márka van, egyáltalán nem mind kemény, kísérletezni kell.
2019. dec. 2. 15:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tedd egyszerű neylon zacskóban, abban meg puhul.
2019. dec. 2. 15:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi! de ne hallgass #2-re. Attol lesz puha ha nedvességet tud felvenni valahonnan (levegöböl). Hagyd néhány napig nyitott zacskoban és olyan esz mint egy kidobásra váro mosogatorongy:-)
2019. dec. 2. 15:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
23%
Sehogy . Csak nyúlós maszlaggá szabadon es hűtőben . Frissen kell venni abban a h9napban amikor k3szült . Kőkemény linzert más kexeket lehet puh8tani omlóssá tenni ha 1 - 1,5 napra tányérra van kitéve .
2019. dec. 2. 16:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
tegyel melle almat felbevagva es zard le, mezeskalaccsal igy szoktak, hatha napolyi al is mukodik
2019. dec. 9. 14:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
A nápolyi úgy finom, ha ropogós!
2019. dec. 9. 16:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!