Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Vargabélesre milyen fedőrétege...

Vargabélesre milyen fedőréteget kell csinálni, hogy ne váljon el?

Figyelt kérdés

A bolti réteslap mindig elválik a tésztától, és úgy néz ki, mintha pauszpapírdarabokkal lenne fedve. Evéskor lepereg róla, úgy kell külön megenni. Nem is valami ínycsiklandó a száraz papír.

[link]

Most volt egy próba, egy profi büfés tanácsára, hogy réteslap nélkül. Attól eltekintve, hogy ez így nem béles a borító nélkül, de nem is lett jó az egész, olyan lett, mint a túrós rakott tészta. Az olajos fedőlap nélkül a bélésanyag kiszáradt, a teteje megsült egy kicsit.

Szóval, házilag kellene csinálni valami tésztát rá, hogy így nézzen ki? Vagy csak valami praktika? Mert az egyszerű olajozás kevés.

[link]


2020. jan. 31. 16:02
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
Egy-két kanál tejföllel keverd össze az olajat és ezzel a keverékkel kend meg laponként a tésztát.
2020. jan. 31. 16:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Eredetileg olvasztott vajjal kellene megkenni.
2020. jan. 31. 16:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne olajat használj, hanem vajat vagy zsírt.
2020. jan. 31. 16:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, végigpróbálok mindent! :)
2020. febr. 1. 15:52

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!