Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ki hogyan teszi el a fermentál...

Ki hogyan teszi el a fermentált zoldsèget télire?

Figyelt kérdés
ápr. 29. 14:55
 1/1 anonim ***** válasza:
2 százalékos sóval, elso 4 nap nyitom csak az üvegeket, utána nem. Kb meg ket hetig azert figyelgetem es csak utana emgy a kamrapolcra.
ápr. 29. 14:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!