Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit rontok el csirkecomb...

Mit rontok el csirkecomb sütésnél?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit rontok el. Lefedem alufóliával a csirkecombot, berakom a sütőbe, 180 fokon sütöm 40 percig, utána pedig fólia nélkül még 15-20 percig. Totálisan nyers marad, szinte azután kezd el sülni, miután levettem a fóliát. Múltkor is sütöttem vagy 2,5-3 órán keresztül, hogy ne legyen nyers. Hőlégkeveréssel és alsó felső sütéssel is próbáltam már, de sehogy sem jó. Muszáj lefedni?

2020. febr. 23. 16:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
27%
Fagyosan vagy kiolvasztva kerül a tepsibe? Öntesz alá valamennyi vizet? Csontnál bevagdosod a húst?
2020. febr. 23. 16:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/15 anonim ***** válasza:
24%
Nem muszáj, sőt! Előmelegített sütőbe tedd lefedés nélkül, süsd amíg színt kap, utána aláöntesz valamit (bor, sör, akármi), most feded le, egy keveset párolod, leveszed a fóliát, zsírjára sütöd, oszt kész.
2020. febr. 23. 16:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem fagyosan, ketchupos pácot szoktam alá tenni általában és előmelegített sütőbe. Bevagdosni nem szoktam, de azt anyám se meg a mamám se, mégis megsült náluk mindig. A csirkemellel nincs ilyen problémám, hogy nyers maradna.
2020. febr. 23. 16:40
 4/15 anonim ***** válasza:
79%
Magasabb hőmérsékleten süsd.
2020. febr. 23. 16:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez érdekes, én is ennyi ideig szoktam ilyen hőfokon és jó. Biztos, hogy jó a sütőd?
2020. febr. 23. 17:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Szar a sütőd vagy nem alsó-felső légkeverésen sütöd, hanem a grill légkeveréssel összekevered a gombot
2020. febr. 23. 17:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem muszáj lefedni, de a kechup miatt ha sokáig sütöd le fog égni. A hőmérsékletet vedd följebb, alsó, felső ütéssel.
2020. febr. 23. 17:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/15 anonim ***** válasza:
44%
2020. febr. 23. 17:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem szoktam letakarni. Légkeveréses sütöm 40 perc 200 fokon. Egyszer megfordítom. Pici olajat teszek alá.
2020. febr. 23. 17:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/15 A kérdező kommentje:
Ezentúl nem fogom letakarni. Most sütök, sokkal jobban sül így.
2020. febr. 23. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!