Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell az édesburgonyát,...

Hogyan kell az édesburgonyát, a zellert ropogósra sütni sütőben?

Figyelt kérdés
Nekem mindig undorító állagú, szottyadt lesz. Nagyon régi gázsütőm van, nem légkeveréses, hőmérsékletet sem lehet beállítani. Akkor ez esélytelen? Hasábokat szeretnék sütni, ami ropogós.

2020. ápr. 11. 14:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Olajban, serpenyőben, elősütöd, leitatod az olajat kuhűtöd, majd újra sütöd
2020. ápr. 11. 14:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim válasza:
100%
Egyetértek az #1 válaszolóval. De ha nagyon nagyon vékony szeletekre vágod vagy gyalulod akkor is tudsz elég ropogósakat csinálni
2020. ápr. 11. 17:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Kipróbáltam de lehet hogy ügyetlen voltam. 1 cm-es hasábokat csináltam, egy-két percre betettem forró olajba, de nagyon megszívta magát az édesburgonya. Utána sütőben sütöttem nagy fokozaton húsz percet. A zeller viszonylag jó lett. Talán egy fokkal jobb lett az állaga.
2020. ápr. 13. 12:40

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!