Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Aprítógép nélkül hogyan?

Aprítógép nélkül hogyan?

Figyelt kérdés

kekszes alapú sütit csinálnék, de darálóm nincs. Általában előre darált háztartási keksszel csinálom, de amit most választottam recept, abba zabkeksz van (daráló gépben NEM olvasztott vajjal kéne darálni-keverni).


Ezt meg tudom valósítani aprítógép nélkül? Smoothie készítőm van meg botmixerem.


2020. ápr. 30. 12:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mozsár esetleg? Én abban törtem össze őket legutóbb.
2020. ápr. 30. 12:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Beleteszed egy zacskóba és valamilyen eszközzel összetöröd. A végén pedig nagylukú szűrő atszitálod.
2020. ápr. 30. 12:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Erős nejlonzacskóba teszed a kekszet, összegumizod, és húsklopfolóval vagy sodrófávalbütögeted.
2020. ápr. 30. 12:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
51%

Se dió daráló , se húsdaráló ?

Esetleg kávédarálóban is megpróbálhatod apránként.

2020. ápr. 30. 13:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Lereszelni sem megy?
2020. ápr. 30. 13:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs daralom. En sodrofaval szoktam megoldani a problemat :')
2020. ápr. 30. 13:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
A győri zabfalat kekszhez a zacskós módszer a legjobb! :)
2020. ápr. 30. 13:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 A kérdező kommentje:

4, semmilyen darálóm nincsen sajna.


A sodrófás módszer keksztekercshez használatos itthon, ott nem számít, ha nagyobb darabok maradnak benne, hiszen az adja a "mintázatát". Alaphoz féltem tőle, hogy nem lesz jó, mivel nem őrli elég finomra, de akkor ezek szerint más is ezzel él, kipróbálom. Köszi mindenki :)

2020. ápr. 30. 14:34
 9/9 anonim ***** válasza:
52%

Nem árt egy háztartásba beszerezni az alap dolgokat.

Szerintem egy dió daráló beleférne a költségvetésbe, azzal már sok mindent meg tudsz csinálni. Ha marad kenyered, megszárítod, abból zsemle morzsát is csinálhatsz.


[link]

2020. máj. 1. 11:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!