Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Szabolcs megyében tényleg...

Szabolcs megyében tényleg szívószállal szívható állagúra csinálják a krumplipürét, vagy haverom tejbegrízt eszik oldalssal?

Figyelt kérdés

2020. jún. 5. 11:47
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
Ahány ház, annyi szokás, nem hiszem, hogy tájjellegű a problémád.
2020. jún. 5. 11:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
27%
Igaz, ráadásul bicskával esszük! De nem oldalassal, hanem pösti parasztot karikázunk rá.
2020. jún. 5. 12:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én borsodi vagyok, csak koliban voltak szabolcsi lakótársaim, de abszolút nem ettek ilyen extrém dolgokat.
2020. jún. 5. 12:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én éltem pár évig egy szabolcsi családnál és soha nem főztek ilyet.
2020. jún. 5. 13:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok szabolcsi, Szabolcsban csak vendég voltam eddig, de szerintem Szabolcsban qrva jól főznek!...Isten tartsa meg a jó szokásukat!:)
2020. jún. 5. 19:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, Szabolcsban sem hígítják agyon a krumplipürét. Viszont errefelé néha szokás rántás nélkül, fehéren készíteni a tökfőzeléket, amire a sült oldalas kiváló feltét. Az mondjuk krumplipürének elég híg és ha nem nagyon figyelsz, össze lehet őket téveszteni. Nem lehet, hogy ő is éppen ilyet eszik?
2020. jún. 5. 20:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!