Hogyan tudnék fincsi forró csokit csinálni a megmaradt mikulásokból?
Figyelt kérdés
2007. dec. 17. 12:49
1/2 anonim válasza:
Olyan 4 deci tejbe rakj bele 100 grammot,és olvaszd teljesen fel,egy rúd fahéjat,esetleg vaníliát( v. vaníliás cukrot).esetleg rakhatod úgy is, h 3 deci tej és egy deci tejszín.(Krémesebb)
Én mindezt étcsokival szoktam és egy kis chilie paprikával.Így nem tudom,h mikulásból milyen lesz.
2/2 anonim válasza:
A csokit goz felett kell ,felolvasztani majd vajat vagy finom margarit kell hozza adni,szukseg szerint,hgy folyekony legyen,es amugy melegen raonteni a suti tetejere,kessel szetsimitani.Ha folyadekkal akarjuk higgitani a csoki nem lesz szep fenyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!