Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ha sütök zsemlét/kiflit,...

Ha sütök zsemlét/kiflit, akkor azt lefagyaszthatom sütés után ha kihűlt? Hogyan érdemes kiolvasztani utána?

Figyelt kérdés
2020. nov. 14. 13:29
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Sütõben olvaszd alacsony hõmérsékleten.De jobban jársz ha nyersen formázva kifagyasztod és ha kell berakod a sütõbe.
2020. nov. 14. 13:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
én bolti kenyeret is szoktam fagyasztani, de azt csak pirítva eszem. egyéb pékárut én is sütőben olvasztanám
2020. nov. 14. 13:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én csak kiveszem a fagyasztóból, és megvárom, míg szobahőmérsékleten kiolvad.
2020. nov. 14. 14:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
És akkor nem ázik el?
2020. nov. 14. 15:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem ázik el. Simán "felejtsd" a konyhapulton, és ennyi.
2020. nov. 14. 17:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim válasza:
100%
Gyakorlatilag bármilyen töltetlen pékárut le lehet fagyasztani. Kiolvasztás a legegyszerűbb ha nejlonzacskóba rakod és szobahőmérsékleten kiolvad így nem fog kiszáradni sem. Persze megteheted, hogy éjszakára beteszed a hűtőbe és ott olvad ki. Viszont azt tudnod kell, hogy nem lesz pont olyan mint amikor lefagyasztottad, hanem attól egy kicsit szárazabb lesz. A jó benne, hogy még nejlonzacskóban sem fog elázni.
2020. nov. 26. 11:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!