Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért kell a rizst megpirítani...

Miért kell a rizst megpirítani mielőtt felöntjük vízzel?

Figyelt kérdés
Miért nem lehet csak simán felönteni?
2010. aug. 12. 14:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért, hogy ne ragadjanak egymáshoz, pergős legyen.
2010. aug. 12. 14:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 BeerHunter ***** válasza:
82%
Szerintem nem kell, de én úgy szeretem, ahogy az első is mondta, pergősen:)
2010. aug. 12. 14:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
62%

Nem kell, úgy csinálod, ahogy akarod.

Én pl nem pirítom, csak teszek a vízbe 1 kanál olajat és akkor nem ragad össze.


No meg ha zacskós rizst főzök, azt hülye lennék kiönteni a zacskóból hogy megpirítsam. Azt csak ráhúzom egy fakanálra, és főzöm úgy zacskóban, míg meg nem dagad jól.

2010. aug. 12. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
A Japánok pld ragacsosra főzik a rizst. Én is útálom ha potyog!
2010. aug. 12. 15:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 BeerHunter ***** válasza:
90%
Mondjuk japánokat megértem, hogy ragadósra csinálják. Nem fognak kiba$zni magukkal, hogy egyesével szedegessék össze a szemeket a pálcikájukkal:D
2010. aug. 12. 15:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim válasza:

ez az utsó 100% ban hasznos volt...

/ha két szál gyufával eszem a rizst akkor majd spekizek rajt /

2010. aug. 14. 23:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!