Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ki hogyan készíti a francia...

Ki hogyan készíti a francia salátát?

Figyelt kérdés

2021. febr. 7. 11:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%

Itthon :Tartar alap zöldség keverék.

Viszont a munkahelyen, zöldség keverék, alma, uborka + tartar alap. Néha krumpli ha épp úgy kérik

2021. febr. 7. 11:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
22%

Én sehogy. Mert utálom. :-D


Finomfőzelék hidegen. :)))

2021. febr. 7. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Főtt krumpli, mexikói fagyasztott zöldségkeverék (borsó, kukorica, répa), alma, savanyú uborka, ezt összekeverni tejföllel, majonézzel, plusz só, citromlé, pici cukor, esetleg néha egyéb fűszerek. Hidegen a legjobb.
2021. febr. 7. 12:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Kukorica nélkül .
2021. febr. 7. 12:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
2021. febr. 7. 12:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Borsó, répa, fehérrépa, alma, uborka, majonéz
2021. febr. 7. 13:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Borsó, répa, krumpli, alma, csemegeuborka. Alapja: tejföl, majonéz, ízesíteni egy kis porcukorral, sóval.
2021. febr. 7. 13:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A mirelit franciasaláta zöldség keveréket forró, sós vagy ételízesítős vízben, pár perc alatt roppanósra főzöm, leszűröm, hagyom kihűlni. Ha rakok bele almát, azt most keverem hozzá. Elkészítem a majonézt (ritkán használok flakonosat), rakok bele még mustárt, tejfölt, 1 evőkanálnyi fehér bort, és pici Cayenne-i borsot, vagy erős fúszerpaprikát. Habverővel jól kikeverem, ráöntöm a kihűlt zöldségekre, gyorsan, lazán összekeverem, és fogyasztásig berakom a hűtőbe.
2021. febr. 7. 13:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Burgonyát felszeletelem és megfőzöm, kihűlés után felkockázom. Külön megfőzöm a borsót is. Az alma és répa nyersen kerül a salátába.

Tejföl + majonéz + mustár.


Nem szeretem csak a levesben főtt répát, így az enyémbe ezért kerül nyersen.

2021. febr. 7. 16:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Enyhén sós vízben roppanósra főzöm a kis kockákra vágott sárgarépát, krumplit és a zöldborsót.

Hasonló méretűre aprítok almát, csemege uborkát.

Ha a megfőtt zöldségek már csak langyosak, mindent belekeverek az öntetbe, ami fele tejföl, fele majonéz, kis mustár, cukor, citromlé, só, bors.

2021. febr. 7. 17:15
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!