Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Sikerült a vajan túlrázni a...

Sikerült a vajan túlrázni a befőttesüvegben, mit lehet ebből készíteni?

Figyelt kérdés

A tejszínből sikerült kiütni a vajat befőttesüveges módszerrel, de ugye kezdőként nem tudtam mikor van kész, hát kicsit tovább ráztam s már csak azt vettem észre, hogy eltűnt a kivált író, visszaivódott a tömbbé összeállt vajba.


Na azért nem vész kárba! Gond egy szál se, nagyon finom, kenyérre lehet kenni. :)


De tulajdonképpen mi történt? Mit kaptam a folyamat végére? Mire lehet ezt használni, illetve hogyan lehetne ebből kiszedni újra az írót?


Hogy, legközelebb ne járjak így, jó megoldás lenne-e az, hogy a "rázolmányt" folyamatosan szűrögessem amint nagyobbak, kb 1cm-esek lesznek az összeállt zsírszemek?



febr. 12. 18:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha a kapott vizes vajat elkezded gyúrni, mint a tésztát, akkor az író nagy részét ki lehet belöle nyomkodni.
febr. 13. 14:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:

Akkor ezt tegyem víz alá és nyomkodjam?


De mi ennek az állapotnak a neve?

febr. 13. 17:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem kell víz alá tenni, csak úgy, ahogy van, átgyúrni.


Neve meg nem hiszem, hogy van

febr. 13. 18:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!