Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan tisztítsak zúzát?

Hogyan tisztítsak zúzát?

Figyelt kérdés

Még soha nem főztem ezelőtt, de most a Lidl-ben vettem egy csomaggal kíváncsisagból. Néztem videókat az elkészítésérő. A sárga hártya eltávolítására figyeltem, és a ki-bemeneti nyílásokra is.


Viszont egyik videóban sem beszéltek arról, hogy a zöldes árnyalatú darabokkal mi a teendő!

Mosáskor is megmaradt a zöld szín, ezért nem használtam fel őket!


Így jól csináltam?



2021. febr. 15. 13:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már kész van főzheted .
2021. febr. 15. 13:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 alletta ***** válasza:
32%
a zöldes árnyalat lehet az epemaradvány. ettől keserű lesz. jól tetted, hogy azokat nem főzted meg.
2021. febr. 15. 14:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Epemaradvány a zúzán???? Csak nem tán?
2021. febr. 15. 14:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 alletta ***** válasza:

jaj, bocs, az a mája környékén van!:) mondja ezt a 3-as!:)

jól van na, bocsika!!!

2021. febr. 15. 14:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Van az a keményebb hártya , amit leszedsz, (bár sok esetben már tisztított a zúza, és ebből a hártyából csak itt-ott van egy kicsi, de azért érdemes átnézni)

szóval miután azt leszedted, alatta nem ugyanolyan színű a zúza, lehet arra gondolsz.

Azzal már semmi baj nincs, az ehető.

2021. febr. 15. 15:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!