Hogyan tisztítsak zúzát?
Figyelt kérdés
Még soha nem főztem ezelőtt, de most a Lidl-ben vettem egy csomaggal kíváncsisagból. Néztem videókat az elkészítésérő. A sárga hártya eltávolítására figyeltem, és a ki-bemeneti nyílásokra is.
Viszont egyik videóban sem beszéltek arról, hogy a zöldes árnyalatú darabokkal mi a teendő!
Mosáskor is megmaradt a zöld szín, ezért nem használtam fel őket!
Így jól csináltam?
2021. febr. 15. 13:09
2/5 alletta válasza:
a zöldes árnyalat lehet az epemaradvány. ettől keserű lesz. jól tetted, hogy azokat nem főzted meg.
3/5 anonim válasza:
Epemaradvány a zúzán???? Csak nem tán?
4/5 alletta válasza:
jaj, bocs, az a mája környékén van!:) mondja ezt a 3-as!:)
jól van na, bocsika!!!
5/5 anonim válasza:
Van az a keményebb hártya , amit leszedsz, (bár sok esetben már tisztított a zúza, és ebből a hártyából csak itt-ott van egy kicsi, de azért érdemes átnézni)
szóval miután azt leszedted, alatta nem ugyanolyan színű a zúza, lehet arra gondolsz.
Azzal már semmi baj nincs, az ehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!