Uborkasalátát hogyan készíted?
Figyelt kérdés
Még nem ettem két egyforma ízűt, ahány ház, annyi szokás. Amit éttermben adnak, miért érzem finomabbnak, intenzívebbnek?2021. júl. 17. 21:16
1/10 anonim válasza:
Gyalulod, lesózod, kinyomkodod, cukros sós fokhagymás ecertes lébe teszed. kész.
2/10 anonim válasza:
Valamely összetevőből, amit te szeretsz (cukor, ecet,fokhagyma) több van belőle.
3/10 anonim válasza:
Hűha, kell bele fokhagyma? :D Ezt se tudtam, én mindig csak sózom, utána ha levet engedett kis cukor, ecet és kb ennyi. De legközelebb akkor teszek bele fokhagymát is.
4/10 anonim válasza:
Meghámozod, lereszeled. Ecet, fokhagyma ( nekem ez a több) só, cukor, bors.
5/10 anonim válasza:
Azt hiszem az uborkat nem szabad belole kihagyni :)
6/10 anonim válasza:
Tejfölösen készítem, úgy finom nekem.
7/10 anonim válasza:
Felkarikazod ... megsozod es megvarod mig levet ereszt ... kinyomod a folosleges levet ... keszitesz cukros/vizes/ecetes salatalevet es felontod a kinyomott uborkat ... megszorod fekete borssal es piros paprikaval ... ha tejfolosen szereted, akkor egy kis salata leben azas utan nagyjabol leszurod ... keversz hozza fokhagymaval izesitett tejfolt ... es nyami-nyami :)
8/10 anonim válasza:
A tetejére meg bors és pirospaprika.
9/10 anonim válasza:
Éttermekben szerintem a cukrosabb verzió van fokhagyma nélkül. A házi meg ki hogy szereti ,de lehet nyomatni a fokhagymát. :)
10/10 A kérdező kommentje:
Borssal nem szoktam ízesíteni, de kipróbálom.
2021. júl. 18. 07:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!