Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Nokedli szaggatót lehet...

Nokedli szaggatót lehet valamivel helyettesíteni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 20:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
én 2 evőkanállal szoktam nokedlit szaggatni
2010. aug. 30. 20:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Kanállal!De úgy lassabb se ugyan úgy ki tudod szaggatni egy teás vagy evő kanállal is
2010. aug. 30. 20:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 A kérdező kommentje:
gondolom úgy időigényes,ugye?de mindenképpen jó hogy van megoldás.:) köszi.
2010. aug. 30. 20:25
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Deszkára teszem és késheggyel jó apróra kiszaggatom.
2010. aug. 30. 20:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
vizes vágó deszkáról, késsel gyorsan pici csikokat kell vágni. Ez az eredeti nokedli szaggatás.
2010. aug. 30. 20:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm az ötleteket!aranyosak vagytok!megragadnám az alkalmat és kérnék még egy kis segitséget Tőletek.mennyire szoktátok lágyra késziteni a tésztáját?illetve a tojásos nokedlit hogy készititek,külön csináljátok a rántottát és ugy keveritek össze vagy a nokedlin "sütitek" meg?
2010. aug. 30. 20:31
 7/12 anonim ***** válasza:

a nokedlin süsd meg!

üss rá egy két tojást és kevergesd


zsírral fonomabb mint olajjal.


én 2 bögre lisztbe teszek 1 tojást és kb fél bögre vizet, és sót, ez 2-3 személynek elég noki, egyszerre is ki lehet főzni (nagymamám kanálla szaggatja, nagykanálból kiskanállal)

2010. aug. 30. 20:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nme túl lágynak kell a tésztának lenni. A lábasba kevés zsírt teszek,rá a nokdelit,arra a felvert tojásokat. Kevergetem,amíg a tojás megszilárdul.
2010. aug. 30. 20:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:

ööö bocsánat én szaggatom nagykanálból kiskanálba,


nagyi csak tányér széléről késsel, lazán

nekem még lassan megy

2010. aug. 30. 20:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
Kicsit keményebb tészta, késsel vágódeszkán is lehet.
2010. aug. 30. 20:42
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!